NRG Sh.P.K.

NRG shpk është një kompani e licencuar me specializim në sektorin e shërbimeve DDD (Dezinfektim, Deratizim, Dezinsektim) që operon prej 2011. Ne ofrojmë eksperiencën dhe profesionalitetin tonë bizneseve të mëdha si dhe atyre të vogla në gjithë territorin Shqipëtar.

Lexo më shumë
PRODUKTET TONA

Produktet tona ofrojnë dezinfektim të fuqishëm dhe të sigurt, me garanci për të eliminuar efikasitetin e mikrobeve dhe për të krijuar ambiente të pastër dhe të higjienizuar.

disinfektim

DEZINFEKTIME

Zgjidhjet tona të dezinfektimit janë të përshtatshme për vendet e punës, ambientet komerciale, institucionet shëndetësore, restorantet, hotelet dhe ambiente të tjera të ndryshme. Ne zbatojmë një plan të personalizuar për çdo klient, duke iu përshtatur nevojave të tyre të veçanta.

Lexo më shumë
disinfektim
dezinsektim

DEZINSEKTIME

Ne kemi një ekip të trajnuar mirë dhe të kualifikuar që ka njohuri të thellë të biologjisë dhe sjelljes së insekteve të ndryshme. Me përdorimin e teknikave dhe produkteve të fundit, ne ofrojmë një dezinsektim të efektshëm dhe të zgjatur që parandalon rikthimin e insekteve të dëmshme në ambientet tuaja.

Lexo më shumë
deratizim

DERATIZIME

Ne e kuptojmë se çdo klient ka nevoja të ndryshme, prandaj i dedikojmë kohën të kuptojmë situatën dhe përmasat e problematikës suaj për të zhvilluar një plan të personalizuar. Në çdo hap të procesit, ju sigurojmë transparencë dhe bashkëpunim, duke ju ofruar informacion dhe këshilla për të parandaluar problemin në të ardhmen.

Lexo më shumë
deratizim
PARTNERËT TANË

Partnerët tanë janë sfiduesit tanë më të mëdhenj dhe ndihmësit më të besueshëm. Së bashku, ne ndërtojmë rrugë të reja të suksesit dhe i realizojmë qëllimet tona të përbashkëta.